Skončenie pracovného pomeru s tehotnou zamestnankyňou - Mičudová, Tatiana
Téma skončenia pracovného pomeru s tehotnou zamestnankyňou, ako aj práva a povinnosti zamestnávateľa vo vzťahu k takejto zamestnankyni, a to najmä vzhľadom na zvýšenú ochranu, ktorú jej poskytne platná legislatíva.