Legislatívne zmeny v samospráve za rok 2021 - Ukropec, Anton
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Príspevok sa zaoberá legislatívnymi zmenami dôležitými pre samosprávu, ktoré boli prijaté v roku 2021 v oblasti školstva, stavebného práva, odpadového hospodárstva, dotácií, pracovného práva a pod.