Účasť obce a VÚC na sociálnom podnikaní - Siminská, Eva
Príspevok sa zaoberá možnosťami účasti obce a VÚC na sociálnom podnikaní, formami priamej a nepriamej pomoci, ako aj postavením obcí a VÚC v súvislosti s prevádzkovaním obchodných spoločností a neziskových organizácií.