Fuzzy Aggregation For Ranking in Business - Rakovská, Eva, 1963-
Článok ukazuje, ako zaobchádzať s neheterogénnymi údajmi a pripraviť ich na proces hodnotenia pomocou teórie fuzzy množín. Cieľom článku je ponúknuť niekoľko typov metód hodnotenia založených na rôznych vstupoch a preferenciách používateľa a popisuje vhodné fuzzy agregácie na riešenie problému hodnotenia.