Modern Management and Leadership in the Environment of Companies - Tichý, Jaromír
Problematika vedenia ľudí v prostredí, kde sa už nedodržiavajú tradičné princípy ako pred pár rokmi, ale vznikajú úplne nové, moderné stratégie a techniky. Skúmanie, ktorá z vybraných krajín má najbližšie k Slovenskej republike z pohľadu riadenia ľudí v spoločnosti.