Geografická gramotnosť mladých ľudí na Slovensku - Karolčík, Štefan
Výskum dosiahnutej úrovne geografickej gramotnosti u mladých ľudí na Slovensku vo veku 18 až 24 rokov. Analýza postojov a názorov mladých Slovákov na geografiu, vnímania dôležitosti geografie v súčasnom svete a geografických vedomostí súvisiacich so schopnosťou respondentov správne sa orientovať v aktuálnom dianí doma i vo svete na základe výskumu úrovne geografickej gramotnosti Slovákov vo veku 18 až 24 rokov a faktorov ovplyvňujúcich dosiahnutú úroveň geografickej gramotnosti Slovákov vo veku 18 až 24 rokov pomocou elektronického dotazníka.