Uplatňovanie práva na náhradu škody v dôsledku zneužitia súťažného práva EÚ (základné východiská) - Zlocha, Ľubomír, 1988-
Zámer harmonizovať súkromnoprávne vymáhanie súťažného práva ako mimoriadne komplikovaná úloha, ktorá sa podarila naplniť len čiastočne. Poukázanie na prínos smernice 2014/104/EÚ prijatej vo viacerých členských štátoch EÚ. Náhrada škody a jej výška podľa Súdneho dvora EÚ. Problematické aspekty právnej úpravy a rozhodovacej praxe súdov.