Spravedlnost pohledem forenzní psychologie a možnosti jejího měření v českém prostředí - Jaroš, Jan
Výskum v oblasti súdnej psychológie venujúci sa vnímaniu spravodlivosti predovšetkým v zákonom upravených rozhodovacích procesoch, so zameraním na Českú republiku a s použitím zdrojov zo zahraničných výskumov. Predstavenie empirickej časti výskumu v podobe novovytvoreného Dotazníka vnímanej spravodlivosti mediácie (Dotazník vnímané spravedlnosti mediace, DVSM), jeho vývoja a obmedzení, ktoré odkazujú aj na ďalšiu výskumnú činnosť v rámci tejto problematiky.