Pedagogicko-psychologická poradenská péče v České republice a Velké Británii - Kolečková, Tereza
Porovnanie pedagogicko-psychologického poradenstva v Českej republike a Veľkej Británii, aj z hľadiska historického vývoja a v rámci Československa. Popis dvoch typov poradenských zariadení v Českej republike a centier výchovnej starostlivosti. Predstavenie poradenstva, tzv. counselling-u a poradenstva pre študentov so špeciálnymi vzdelávacími potrebami vo Veľkej Británii. Opis osobnej skúsenosti so stážou na Brighton Metropolitan College a ich možnosťami poskytovania poradenskej starostlivosti.