Vybrané změny posouzení vertikálních dohod v návrhu nové vertikální blokové výjimky - Schenková, Kateřina
Informácia o novom nariadení vertikálnej blokovej výnimky a s ním spojený návrh nových Pokynov k vertikálym dohodám. Krátka sumarizácia vybraných aspektov návrhu s doterajšou praxou.