Digitální platformy a relavantní trh: pricipy a přístupy - Kupčík, Jan
Prehľad hlavných zvláštnych znakov digitálnych platforiem, ktoré sa odlišujú od iných obchodných modelov, a zároveň môžu hrať rolu pre definíciu relevantného trhu. Dva typy princípov definície relevantného trhu. Kritické zhodnotenie základných prístupov pre definíciu relevantného trhu v oblasti digitálnych platforiem.