Islam in the History of Russia: Confrontation vs. Cooperation - Čech, Ľubomír, 1955-
Poukázanie na kľúčové etapy vo vývoji vzťahov medzi Ruskom a Islamom a poskytnutie stručnej analýzy ich politických a kultúrnych dôsledkov.