Innovatsiyni peredumovy implementatsiyi kontseptsiyi staloho rozvytku pidpryyemstva v suchasnu biznes-praktyku - Kuznetsova, Mariya, 1992-
Trvalo udržateľný rozvoj podniku v moderných podmienkach. Inovačné predpoklady pre zabezpečenie a podporu procesu implementácie koncepcie trvalo udržateľného rozvoja podniku v modernej podnikateľskej praxi. Inovačnéhý faktor v procese zlepšovania efektívnosť prevádzky podniku na základe princípu udržateľnosti a kontinuity.