Pandémia otriasla tradičnými logistickými trasami - Szmrecsányi, Tomáš
Zvyšovanie dopytu po logistických nehnuteľnostiach, ktoré sú blízko ku koncovým spotrebiteľom nárastom e-commerce počas pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom, keďže klienti e-shopov očakávajú skracovanie termínov dodania zásielok a firmy sa tak snažia byť čo najbližšie ku kupujúcim. Očakávanie tohto fenoménu ako kľúčového faktora pre development aj v budúcnosti. Výpadky v dodávkach komponentov pre všetky druhy priemyslu a rapídne zvyšovanie cien kvôli narušeným dodávateľským reťazcom.