Sustainable Development of Leading Electricity Generation Companies in Ukraine: Non-financial Aspects - Kuznetsova, Mariya, 1992-
Problematika trvalo udržateľného rozvoja a integrovaného podávania správ podľa najnovších smerníc pre spoločnosti vyrábajúce energiu na Ukrajine. Kľúčové výkonnostné zvláštnosti popredných spoločností vyrábajúcich elektrinu v kontexte dodržiavania medzinárodných požiadaviek a globálnych výziev. Hlavné faktory perspektív rozvoja ukrajinského energetického sektora s cieľom nájsť niekoľko príležitostí pre budúci rast a štrukturálne posuny.