O dvoch svetoch v slovenskom priemysle - Morvay, Karol, 1973-
Väčšie firmy na Slovensku síce majú väčšiu produktivitu, čo je prirodzené, avšak v našej ekonomike menšie firmy zlyhávajú vo zvyšovaní produktivity. Zaostávanie podnikov v domácom vlastníctve. Priblíženie predmetnej problematiky a hospodárskej situácie.