Trpiaci gastrosektor....a tí ostatní. Alebo prečo poukážky nestačia? - Morvay, Karol, 1973-
Pri pozorovaní mediálneho obrazu ekonomických otrasov súvisiacich s pandémiou ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom možno nadobudnúť dojem, že je tu niekoľko sektorov, ktoré veľmi utrpeli – napr. gastrosektor a niekoľko ďalších odvetví služieb – a inde je to síce s komplikáciami, ale relatívne v poriadku. Porovnanie posledných dvoch recesií (2009 a 2020) v odvetviach slovenskej ekonomiky, najmä v kontexte výpadku produkcie a rozložením medzi odvetviami v hospodárstve.