CHEP palety v storočnom Mlyne Pohronský Ruskov - Szmrecsányi, Tomáš
Používanie opakovane použiteľných CHEP paliet v Mlyne Pohronský Ruskov, ktorý takto vyexpedoval za posledný rok viac ako 11‚5 tisíc ton múky. Vďaka využívaniu paletového poolingu (outsourcing paletového hospodárstva) v podnikaní dokázal Mlyn Pohronský Ruskov za rok 2020 znížiť objem vyprodukovaného odpadu, ušetriť zdroje dreva a znížiť emisie CO₂.