Budúca hala má byť prospešná pre svoje okolie - Szmrecsányi, Tomáš
Nový trend pri výbere logistickej lokality v developmente v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom, prejavujúci sa v prvom rade regionalizáciou a decentralizáciou logistických centier, pričom dostupnosť je kľúčová pri výbere lokality, aj pre výrobné haly. Narušené dodávateľské reťazce vytvorili výpadky v dodávkach komponentov pre všetky druhy priemyslu a ideálne je, ak sú výrobné haly súčasťou plne funkčného business parku, ktorý má viacero budov.