Dopady digitalizácie na štruktúru zamestnancov vo vybraných sektoroch v Slovenskej republike - Hrnčiar, Michal, 1994-
Dopady digitálnej transformácie na vybrané odvetvia z hľadiska zmeny organizačnej štruktúry zamestnancov. Skúmanie či digitálna transformácia prináša so sebou zvýšený dopyt po IT zamestnancoch.