Všeobecné východiská dokazovania v trestnom konaní - Miškolciová, Iveta
Základné pojmy. Priebeh a proces dokazovania. Vykonávanie a procesné zdokumentovanie dôkazov. Previerka a hodnotenie dôkazov. Etika v procese dokazovania.