Výber správneho podnikového informačného systému a nové trendy v ňom - Barkóciová, Miroslava, 1996-
Definícia podnikového informačného systému. Plánovanie podnikových zdrojov (ERP) a základné faktory pri správnom výbere ERP systému. Nové trendy ERP systémov pre rok 2022. Bezpečnostné opatrenia pri používaní cloudového ERP systému.