Využitie robotizácie a umelej inteligencie v administratívnej činnosti - Závadský, Cyril, 1971-
Technické požiadavky na implementáciu RPA (Robotic Process Automation) a umelej inteligencie do administratívnej činnosti. Dostupné moduly vytvorené pre využitie v administratívno-účtovných procesoch. Perspektívne oblasti pre automatizáciu administratívno-účtovných procesov.