Rodová rovnosť a ekonomický rast - empíria v krajinách V4 - Rievajová, Eva
Vplyv rodovej rovnosti vo vzdelávaní a v prístupe na trh práce na ekonomický rast v krajinách Vyšehradskej štvorky. Miera ekonomickej aktivity žien a mužov. Index rodovej partity. Vzťah medzi ekonomickým rastom a Indexom rodovej rovnosti.