Kto pracuje v nedeľu? - Tóth, Peter, 1978-
Analýza stavu práce v nedeľu, resp. počas víkendu na Slovensku a v Európskej únii, aj v kontexte prípadného zákazu predaja v nedeľu a jeho vplyvov na rôzne odvetvia ekonomiky. Štatistické údaje zamestnancov stretávajúcich sa s prácou v nedeľu v ubytovacích a stravovacích službách, obchode, priemysle a zdravotníctve. Rozdelenie podľa vzdelania, výšky príjmov, pohlavia a rodinného stavu. Stav práce počas víkendu popri štúdiu či druhom zamestnaní.