Vliv PZI na vnější rovnováhu pobaltských republik z pohledu platební bilance - Marková, Jana
Vývoj vnútornej rovnováhy pobaltských krajín s dôrazom na komplexný faktor priamych zahraničných investícií. Identifikácia rizikových faktorov ohrozujúcich vnútornú rovnováhu daných krajín. Pozitívne aj negatívne vplyvy PZI na hospodársku situáciu. Určenie možných ohrození vnútornej rovnováhy v kontexte pasti stredného príjmu.