Vliv období vysokoškolského studia na osobnostní a kognitivní změny - Pánková, Barbora
Predstavenie osobnostných a kognitívnych zmien a posunov v priebehu vysokoškolského štúdia. Použitá metóda pološtruktúrovaných rozhovorov s vysokoškolákmi a následná analýza dát. Koncept profesionálneho myslenia.