Churchill’s Reflection Discourse - Bazylevych, Nataliia
Štúdia prezentuje výsledky kognitívnej analýzy historických diel a memoárov Winstona Churchilla na textovej, jazykovej a konceptuálnej úrovni s cieľom interpretovať implikatúry Churchillovho reflexívneho diskurzu. Rozsahom súčasného výskumu sú historické diela a memoáre Winstona Churchilla jeden z najplodnejších typov literárnych textov s ohľadom na realizáciu reflexie, ktorá sa organicky prelína do jeho textov.