Aktuálny súhrn podpôr z balíka „Prvá pomoc plus“ v januári a februári 2022 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Aktuálne informácie v oblasti možnosti získania finančných podpôr pre podnikateľov, zamestnávateľov a SZČO z balíka pomoci s názvom „Prvá pomoc plus“ v rámci možnosti finančných podpôr v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom zabezpečovaných Ministerstvom práce, sociálnych vecí a rodiny SR v čase vyhlásenej mimoriadnej situácie, núdzového stavu alebo výnimočného stavu a odstránením ich následkov schválených vládou SR vo forme uznesení.