Za január 2022 je tiež možné požiadať o odklad splatnosti zákonného sociálneho poistenia SZČO a zamestnávateľov - Pakšiová, Renáta, 1974-
Pokračovanie možnosti odkladov zákonného sociálneho poistenia SZČO a zamestnávateľov v kontexte obmedzení v podnikateľskom prostredí v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom a prudkého nástupu incidencie pozitivity mutácie omikron na Slovensku. Tabuľkové zhrnutie posunutých splatností za mesiace, ktoré sú v súčasnosti aktuálne.