Podklady pre rozhodnutie obce v správnom konaní - Hrtánek, Ladislav
Uvedenie jednotlivých podkladov pre rozhodovanie starostu obce. Priblíženie vzťahu starostu obce a spoločného obecného úradu v praxi. Obligatórne súčasti rozhodnutia v správnom konaní. Príklady.