VZN o určení výšky finančných prostriedkov na mzdy a prevádzku v školách a školských zariadeniach v roku 2022 - Konečná Veverková, Ingrid
Novela zákonov upravujúca originálne školské kompetencie a ktorá významným spôsobom v roku 2022 ovplyvní financovanie cirkevných a súkromných škôl a školských zariadení zo strany obce. Tieto zmeny sa dotknú aj povinnosti obce upraviť všeobecne záväzné nariadenie o určení výšky finančných prostriedkov na mzdy a prevádzku na žiaka daných škôl.