Internetové technológie ako prostriedky pre osobnú prezentáciu sprievodcu cestovného ruchu - Šambronská, Kristína
Možnosti prezentačných, komunikačných či spojovacích sietí vďaka internetovým technológiám a poskytnutiu priestoru na prezentovanie sa sprievodcu cestovného ruchu, jeho práce a ponúkaných služieb. Oslovenie potenciálneho klienta a udržanie kontaktu s existujúcim klientom na virtuálnom internetovom trhu. Využívanie vybraných internetových technológií na osobnú prezentáciu sprievodcov v cestovnom ruchu. Výsledky ukazujúce na obľúbenosť a preferovanie sociálnych sietí pred web stránkami v prípade prezentovania sa sprievodcov cestovného ruchu s cieľom poukázať a spropagovať svoje služby, pričom sprievodcovia zároveň využívajú aj iné možnosti prezentovať seba a svoju prácu.