Do Pharmaceutical Companies Profit from the Covid19 Crisis? - Pšenák, Peter
Vývoj cien akcií farmaceutických spoločností. Výkyvy na akciovom trhu zohľadnené výpočtom návratnosti investícií medzi všetkými dňami v marci 2020 a novembrom 2021. Tieto denné výkyvy v súvislosti s vývojom akciového trhu v marci 2020 prinášajú možnosť zvýšiť ročné výnosy dvojnásobne až štvornásobne.