Osobný rozvoj lídra v kontexte digitálnej transformácie školy - Šošovičková, Jana
Hlavné znaky digitálnej transformácie školy.Východiská leadershipu. Gallup test - test silných stránok. Flow a práca. PIAAC - medzinárodné hodnotenie kompetencií dospelých. Spätná väzba dotazník. Návrhy k zeefektívneniu vlastnej práce.