Outplacement - nová role náboráře - Součková, Jindřiška
Oboznámenie s projektom Outplacement - nová úloha náborárov od spoločnosti OKIN BPS, ktorý získal v r. 2020 cenu najlepší HR projekt - HREA Excellence Award od prezidenta PMF. Projekt odpovedá na otázky, ako motivovať odchádzajúceho zamestnanca a aké aktivity program Outplacement zahrňuje, napr. ako kľúčová bola hodnotená komunikácia so zamestnancami: spustenie infomailu, vytvorenie stránky na firemnom intranete, online stretnutia, školenia a koučing pre team lídrov, a tiež individuálne konzultácie a workshopy pre zamestnancov.