Using Text Mining to Analyse Web Addresses (URLS) - Šipoldová, Romana, 1995-
Použitie metódy dolovania textu na analýzu webových adries návštevníkov webových stránok. Vytvorenie URL klastrov. Použitie v prediktívnych modeloch na presnejšie cielenie reklamy a kampaní.