Evaluation of Pension Sustainability and Its Application - Pokorný, Jan
Udržateľnosť dôchodkového systému ako veľmi dôležitá téma vzhľadom na starnutie populácie a zmeny na trhu práce, ako je digitalizácia a priemysel 4.0. Reformy dôchodkových systémov, ktoré povedú k systémom, ktoré budú robustnejšie so schopnosťou odolávať bez politických zásahov. Zhodnotenie navrhovanej dôchodkovej reformy českého dôchodkového systému dôchodkovou komisiou, s hodnotenením udržateľnosti dôchodkov v teoretickej aj empirickej časti.