Poskytovanie stravovania zamestnancom samosprávy v roku 2022 - Veverková Konečná, Ingrid
Poskytovanie stravovania zamestnancom samosprávy v roku 2022 a s ním spojené odpovede na časté otázky. Príklady účtovania stravovacích poukážok a príspevku na stravovanie.