Zoznámte sa s naším zálohovým systémom - Javorčíková, Beáta
Od januára 2022 môžu spotrebitelia nájsť PET fľaše a plechovky označené písmenom Z. Zálohovanie je kľúč k úspechu, ktorý zvyšuje mieru recyklácie a motivuje viac ľudí. Za zálohu sa síce platí pätnásť centov, ale s vrátením obalu sa vrátia peniaze naspäť. Aké sú pravidlá pre obchodníkov. Opis zálohovania v SR. Kto je správca zálohového systému. Prechodné obdobie pri zálohovaní.