Geoinformační dovednosti ve výuce zeměpisu - Mísařová, Darina
Rozvoj geoinformačných zručností vo výučbe na všetkých typoch a stupňoch škôl. Vzťah mapových a geoinformačných zručností. Geografické informačné systémy. Digitálne mapy.