Výdavky na stravovanie u podnikajúcich fyzických osôb v otázkach a odpovediach - Cígerová, Nadežda
Stravovanie podnikateľov - fyzických osôb v roku 2021 a v roku 2022. Stravné na pracovnej ceste u podnikateľa. Stravovanie zamestnancov. Účtovanie stravovania. Stravovacie poukážky, elektronické stravovacie karty a finančný príspevok na stravovanie.