Nepeňažné príjmy zamestnancov - Tináková, Eva, 1982-
Nárok zamestnanca na odmenu za prácu a rôzne podoby príjmu (odmena, mzda, plat a príjem). Podmienky poskytovania nepeňažného príjmu. Zákonné vymedzenie nepeňažného príjmu – naturálna mzda. Benefity prameniace z nepeňažných benefitov. Stratégie poskytovania nepeňažných príjmov, zacielenie, flexibilné benefity. Druhy poskytovaných nepeňažných príjmov (osobný automobil pre súkromné účely, mobilný telefón, tablet, notebook na súkromné používanie, úhrada nákladov na nadštandardné vzdelávanie a pod.). Účtovné aspekty poskytovania nepeňažných príjmov. Nepeňažné príjmy ako silná perspektíva v aktuálnych trendoch a zaistenie konkurencieschopnosti zamestnávateľa na trhu práce.