Ustanovenia o inkluzívnom vzdelávaní v štátnych dokumentoch (2.) Hodnotenie a personálne podmienky - Lipnická, Milena
Prehľad ustanovení o inkluzívnom vzdelávaní vo vybraných oblastich aktuálne platných štátnych dokumentov: školský zákon, zákon o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch, koncepčné dokumenty Učiace sa Slovensko (2017), Národný program rozvoja výchovy a vzdelávania s názvom Kvalitné a dostupné vzdelávanie pre Slovensko (2018), Sprievodca školským rokom 2021/2022. Téma zlepšovania procesov hodnotenia a zabezpečenia personálnych podmienok.