Autorita učiteľa a jej transfer na žiaka ... vo výchovno-vzdelávacom procese - Baranovská, Andrea
Multidisciplinárny pojem autority učiteľa. Typológia autority, kríza autority, a autorita vo vzťahu k učebným štýlom.