Unlocking Inclusive Growth by Linking Micro Assets to Anchor Institutions: The Case of Skilled Overseas Migrants and Refugees and Hospital Jobs - Green, Anne
Potenciál prepojenia kvalifikovaných zahraničných migrantov a utečencov na kvalifikovanú prácu vo veľkej miestnej nemocnici - prípadová štúdia. Tri základné zložky dôležité pri vzájomnom prepojení pracovných síl a miestnej komunity a rozvoji inkluzívneho rastu.