Power, Production and Disorder: The Decline of Sweden’s Housing Industrial Complex and the Origins of the Present Housing Discontents - Blackwell, Timothy
Skúmanie súčasnej nespokojnosti s bývaním vo Švédsku. Identifikácia neprekonateľných rozporov vo švédskom modeli bývania a financií. Skúmanie, ako sprostredkované makroekonomické faktory interakcie medzi štátom a sektorovými líniami ovplyvňujú aspekty mestského a regionálneho rozvoja.