Stratégie prevencie akademickej prokrastinácie vysokoškolských študentov - Krásna, Slávka
Sumarizácia teoretických a empirických východísk akademickej prokrastinácie vysokoškolských študentov vo vzťahu k možnostiam jej prevencie. Prokrastinácia je výrazná a chronická tendencia odkladať plnenie povinností a úloh na neskôr. Akademickú prokrastináciu ovplyvňujú demografické, sociálne, geografické, kultúrne, psychologické, edukačné a medicínske súvislosti.