Pandemické hotelové trendy - Kramárová, Zlatica
Trendy v hoteliérstve počas pandémie. Zamestnanci, multitasking, multifunkčnosť, technológie a bezkontaktné služby, neskoré rezervácie, hotelová izba ako výzva, hygiena a udržateľnosť, gastrosektor s novými konceptmi a polarizácia spoločnosti.