Lokalizácia cestovných kancerlárií na Slovensku - Pompurová, Kristína
Preskúmanie lokalizácií cestovných kancelárií na Slovensku a faktory, vplývajúce na ich umiestnenie. Cestovné kancelárie majú kľúčovú úlohu veľkoobchodníkov. Kompletizujú služby cestovného ruchu do balíkov a ponúkajú ich zákazníkom.